KOncept

om padel4life

Padel4Life startades 2022 av Hjärtebarnsfonden och Charity Padel med syfte att skapa Sveriges största välgörenhets- padelevent!

Varje dag föds sex barn med ett hjärtproblem och Padel4Life skapar möjligheter för alla barn.

Padel4Life består av ett antal lokala deltävlingar runt om i Sverige. Från dessa deltävlingar kommer 2 lag från varje klass att gå vidare till en Master och där koras vinnarna.

Under 2022 kommer touren att bestå av 4 deltävlingar i Linköping (WAP Linköping), Stenungsund (WAP Kungälv), Lund (WAP Eslöv Flygstaden) & Växjö (WAP Växjö).

Läs mer om varje arrangemang här >>

PAdel4life ger stöd till hjärtebarnsfonden

Ett trasigt barnhjärta förändrar allt!

Varje år får 2 000 familjer i Sverige beskedet att deras nyfödda barn har fel på sitt hjärta, det är fyra barn varje dag!

Det kan röra sig om allt från mindre hål som växer igen av sig själv till livshotande situationer som kräver omedelbar operation. Tack vare stora framsteg inom barnhjärtkirugin och eftervården överlever idag 95 % av barnen och får ett långt liv. 
I dag lever fler än 70 000 personer med medfött hjärtfel, varav 20 000 är under 18 år.

Tillsammans slår våra hjärtan starkare!

Det är inte bara det hjärtsjuka barnet som drabbas av ett trasigt hjärta. För föräldrarna, syskonen och de närmas anhöriga väntar en psykisk påfrestning med tvära kast mellan hopp och förtvivlan och en många gånger lång väntan på besked.
Hjärtebarnsfonden, och dess tolv lokalföreningar, skapar gemenskap med läger och stöd.